logologo

logo

ACTIETARIEF 2017
€ 6,95 PER UUR

Wij heten nieuwe ouders graag van harte welkom met een speciaal introductietarief. Het hele jaar door opvang voor slechts € 6,95 p/uur, op zowel KDV en BSO. Echter VOL=VOL. Dit actietarief geldt alleen voor nieuwe inschrijvingen/aanmeldingen en is 1 jaar geldig m.u.v. van flexibele opvang.
Voor info klik hier.

LIKE ONZE FACEBOOK PAGINA


Bekijk leuke foto's en blijf op de hoogte van Kindercentrum De Morgenstond via onze Facebook pagina!

Neem een rondleiding door Kindercentrum 'De Morgenstond' door diverse foto's
te bekijken.

logo

Via onze website kunt u uw kind(eren) inschrijven of aanmelden voor kinderopvang. Wij bieden zowel dagopvang als buitenschoolse opvang. Nadat wij het inschrijfformulier en het inschrijfgeld hebben ontvangen starten wij de plaatsingsprocedure. U betaalt inschrijfgeld. Deze betaalt u alleen als u uw kind daadwerkelijk bij ons plaatst.

Scholen waar wij kinderen ophalen:

  • Montessori Boven ‘t IJ; Kampina 5 1025 DD Amsterdam
  • De Biënkorf; Mariëndaal 11 1025 BT Amsterdam
  • Buikslotermeerschool; Breedveld 7 1025 PZ Amsterdam
  • De Vier Windstreken; Parlevinker 11 1034 PX Amsterdam

Formulieren
Hieronder vindt u diverse formulieren waarmee u zich kunt inschrijven of aanmelden.

Plaatsingsprocedure
Voordat wij uw kind kunnen plaatsen, moet u hem/haar inschrijven, dit doet u door middel van het inschrijfformulier en moet het inschrijfgeld ontvangen zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,-. U kunt het formulier afhalen, laten opsturen of downloaden via onze website of de digitale versie invullen. U stuurt het ingevulde formulier retour en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de plaatsing. Hebt u niet per direct opvang nodig, dan gebruikt u het aanmeldingsformulier en geeft de gewenste ingangsdatum aan. Uw kind wordt dan op wachtlijst geplaatst. U ontvangt bericht als er plek beschikbaar is.

Opzeggen
De opvang van uw kind op de dagopvang eindigt automatisch op de vierde verjaardag van het kind. Afzeggen hoeft dus niet schriftelijk. Als uw kind vier wordt en u wilt uw kind op de naschoolse opvang plaatsen, geef dit dan tijdig aan.
Alleen als u om een andere reden wilt opzeggen dient dit schriftelijk te geschieden. De voorwaarden hiervan zijn beschreven in uw plaatsingsovereenkomst en de algemene voorwaarden. De opzegtermijn is 2 maanden. Bij plaatsing dient u onze betalingsvoorwaarden in acht te nemen. Op al onze overeenkomsten en bepalingen is Nederlands recht van toepassing.

Kampina 7, 1025 DD Amsterdam-Noord tel. 020-4639944 info@keckinder-garten.nl www.keckinder-garten.nl